Skalfasader

Ett nytt leende och bättre självkänsla med en skalfasad

Är du intresserad av en vackert vit tandrad med skalfasader? Välkommen – på vår tandvårdsklinik levererar vi en varm och omhändertagande atmosfär och smärtfria behandlingar. Vi kan vi ge dig en skalfasad som ger ditt leende en ny glans!

Välkommen att boka tid hos oss! Vi kan vid sidan av skalfasader hjälpa dig med det mesta inom modern tandvård, från allmänna kontroller av tandhälsan till de flesta typer av estetisk och kirurgisk tandvård.


Få ett friskare leende

Alla ska kunna le utan att behöva skämmas för sina tänder. Vi kan återskapa ett friskt leende genom att placera tunna porslinsfasader på dina tänder.

Skalfasader är mycket bra när det handlar om att åtgärda spruckna, ojämna eller kraftigt missfärgade tänder men fungerar också bra för den som vill jämna ut en ojämn tandrad. Det går även att ändra färg och form på tänder med hjälp av skalfasader.

Experter på skalfasader utan slipning

Våra tandläkare är utbildade inom preparationsfria fasader, något inte många tandläkare i Stockholm är. Det betyder att vi kan fästa skalfasader utan slipning eller någon annan typ av åverkan på dina tänder. Med vanliga skalfasader slipas tanden ned något för att fasaderna ska kunna fästas, men det är alltid att föredra så liten åverkan som möjligt. i anstränger oss alltid för att vara minimalt invasiva när vi sätter in dina skalfasader.

Vi arbetar endast med landets bästa tandtekniker och kan garantera högsta tänkbara kvalitet när vi ger dig moderna skalfasader utan slipning.

Tandfasader åldras naturligt

Du behöver inte oroa dig för att dina nya skalfasader ska se slitna ut – färgen åldras på ett mycket naturligt sätt. Vi arbetar metodiskt när du ska få dina nya tandfasader. För att du ska känna dig trygg så presenterar vi en modell av det tänkta slutresultatet, på det sättet får du en bra bild av utseendet och känslan redan på förhand.

skalfasader

Skalfasad – behandlingen olika steg

Första mötet

Här lägger vi grunden för hela behandlingen med skalfasader. Här berättar du om dina besvär och dina önskemål. Vi undersöker dina tänder, röntgar och scannar dem för att vi ska få ett bra underlag. Vi pratar igenom alternativ när det handlar om färg, form och längd för att dina önskemål ska tillgodoses.

Digital modell

Nu presenterar vi en digitalt framställd modell där vi kan visa hur dina tänder kommer att se ut. Vanligtvis kan vi även testa modellen i munnen för att få en bra uppfattning och även påverka resultatet. När alla är nöjda bokar vi en tid för behandlingen.

Behandlingen

Samma team som planerat ingreppet utför också själva behandlingen. Under tiden vi framställer dina tandfasader så kan vi sätta in temporära ersättningsfasader. De slutgiltiga tandfasaderna sätts in och vi säkerställer även att betett är korrekt så att det inte ska uppstå onaturliga slitningar på tänderna.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med skalfasader utan slipning.

Nya vackra tänder med skalfasader utan slipning