Behandlingar

Välkommen till din tandläkare

Välkommen till oss – en tandläkare med bred kunskap och ett varmt bemötande i fokus. Vi erbjuder en kombination av förstklassig tandvård och en trygg och harmonisk upplevelse. Hos oss ska ingen behöva känna oro eller att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Kvalitet och ett personligt bemötande är vårt motto.

Vi arbetar med moderna, effektiva och skonsamma tekniker, något som borgar för att behandlingen ska bli lyckad och att du ska få en bra upplevelse. Vi vet att regelbunden tandvård är bästa garantin för vackra och friska tänder.


Våra behandlingar

Akut tandvård

Har du plågsam tandvärk eller har du skadat en tand? Vi finns här för dig när du behöver oss som mest – vi erbjuder dig en tid så fort som möjligt vid akuta problem.

Tandbroar och tandbryggor

En förlorad tandrad kan i många fall ersättas med en tandbro/tandbrygga. Vi slipar till tanden framför och bakom luckan som ska ersättas. På det sättet kan vi sätta in en porslinstand som stödjer sig på de närmaste tänderna.

Tandlossning

Vi behandlar tandköttsinflammation som kan leda till tandlossning om det inte upptäcks i tid. Blödande tandkött är ett vanligt tecken på tandköttsinflammation.

behandlingar, tandläkare Hägersten

Tandimplantat

Har du förlorat en eller flera tänder? Vi kan åtgärda det med hjälp av tandimplantat, skruvar i titan som opereras in i käkbenet. När implantatet här läkt i tandbenet fäster vi nya tänder i porslin i det. Tandimplantat ger ett resultat som är nära dina ursprungliga tänder och återställer din tandrad och ditt bett på ett mycket bra sätt.

Tandhygienist

Med hjälp av ett besök hos en tandhygienist kan du hålla dina tänder i toppform. Tänderna putsas och rengörs från tandsten. Dessutom får du viktig information om hur du sköter din munhygien så bra som möjligt. Om tandhygienisten upptäcker ett problem så kan vi snabbt boka in ett tandläkarbesök.

Skalfasader

Låt oss återskapa ett friskt leende genom att placera skalfasader på tänderna. Skalfasader används oftast för att åtgärda spruckna, ojämna eller kraftigt missfärgade tänder, men kan också användas för att korrigera en tandrad samt ändra form och färg på tänder.

Tandkronor

Gamla lagningar och frakturer kan ibland skada en tand så mycket att den inte går att laga den samtidigt som den behåller sin funktion. I dessa fall behövs en porslinskrona som förstärker och återskapar utseende och funktion. Vid framställning av en tandkrona krävs det oftast två besök hos din tandläkare på Östermalm.

Invisalign

Tandreglering med invisalign är en teknik där vi använder genomskinliga tandskenor för att flytta dina tänder. Tandskenan byts ut regelbundet och dina tänder kommer gradvis att flyttas till de når sitt slutgiltiga läge där tänderna sitter som de ska.

Bettskena

Gnisslande tänder är ett stort problem för många. En individuellt anpassad bettskena bidrar till att käkmusklerna slappnar av och minskar gnisslandet.

Tandblekning

Tänder kan missfärgas av kaffe, nikotin och mycket annat. Vi använder en metod för tandblekning som är skonsam för dina tänder och ger en långvarig blekande effekt.

Airflow

Airflow är en skonsam luftpolering med salt, vatten och luft som tar sig in mellan och bakom dina tänder och rengör hela tanden. En metod som ger dig vitare tänder och en fräschare känsla i munnen.

Allt inom tanvård